Pages

Friday 3 September 2010

REVIEW: Shrek 3D Ever After - Δεν αξίζει τα 12€!

"..Do the roar.. "


Αν και ευχαριστούμε για τις δύο πρώτες ταινίες, κυρίως για τον Donkey (Eddie Murphy) και τον λη - Puss in Boots (Antonio Banderas), γνώμη μας είναι ότι κάπου εκεί έπρεπε να έχει τελειώσει η ιστορία του Shrek (Mike Meyers). Αλλά σαν να μην έφτανε το φιάσκο της τρίτης ταινίας, ήρθαν οι δημιουργοί από την DreamWorks Animation να μας κουράσουν με μια τέταρτη και (ευτυχώς) τελευταία ταινία. Kαι μάλιστα σε 3D!

Δε λέω σχετικά είναι λίγο καλύτερη από το Shrek the Third, ωστόσο σαν πλοκή είναι απλή και διόλου ενδιαφέρουσα. Ο Shrek λοιπόν αφόυ παντρέφτηκε την αγαπημένη του Fiona (Cameron Diaz) έχει κάνει και τρία κουτσούβελα, έχει αρχίσει να βαριίεται τη ρουτίνα της ζωής του και καταλήγει να κάνει συμφωνία με τον Rumpelstilskin (Walt Dohrn) να αλλάξει μια μέρα από τη ζωή του με μια μέρα που θα ξαναγίνει πάλι το τέρας που όλοι φοβούντε. Και ο αγαθός μασ φίλος δεν προσέχει και αλλάζει τη μέρα την οποία γεννήθηκε! Και εκεί αρχίζουν όλα διότι όταν ξεκινάει η μέρα του κανείς πλέον δεν τον θυμάται και βασιλιάς πλέον είναι ο Rumpelstilskin.

Κλασσικά για άλλη μια φορά την παράσταση κλέβει ο απίστευτος Eddie Murphy που δανείζει τη φωνή του στον Donkey και δίνει ρεσιτάλ γέλιου! Η χρήση 3D θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί καθώς δεν είναι μια ταινία με τις απίστευτες σκηνές δράσης ώστε να έχει μια αξιόλογη παρουσίαση σε τρεις διαστάσεις.

Η ταινία θα ξετρελάνει του μικρούς φίλους του Shrek αλλά ίσως κουράσει του γονείς και τους ενήλικες που θα πάνε να την παρακολουθήσουν. Αν μπορείται αποφήγεται το cinema και περιμένεται μέχρι να βγεί σε dvd.


Βαθμολογία: 5.5/10 (μόνο και μόνο για τον απίστευτο Eddie Murphy)




Artigos Relacionados

1 comments:

**Isabella** said...

Wraio to review, 8a perimenw to dvd!

6 September 2010 at 12:09

Post a Comment