Pages

Thursday 9 September 2010

Grey's Anatomy Fan Art Project!

Ό,τι και να πεις για αυτή τη σειρά θα είναι ειλικρινά πολύ λίγο. Οι φανατικοί περιμένουν πως και πως τις 23 Σεπτέμβρη για να δούνε τι αντίκτυπο έχουν όσα έγινα στο καταπληκτικό και breath-taking season finale της περασμένης χρονιάς. Έχουν κυκλοφορίσει κάποια spoilers, όχι πολυ συγκεκριμένα πράγματα. Όπως για παράδειγμα
ο Derek, η Meredith καθώς και η Christina έχουν αποσυρθεί από το χειρουργείο μετά τα όσα έγινα στο finale της 4ης season. Η Meredith είναι "εκτώς" (μην έχοντας πει στον Derek για την εγκυνομσύνη/αποβολή), ο Derek είναι "εκτώς" ζώντας λίγο επικύνδινα (δεν του συνέβησαν και λίγα) και η Christina (spoiler alert!) ετοιμάζοντας τον γάμο της με τον Owen!

Για πρώτη φορά οι συντελεστές αφήνουν την επιλογή του επίσημου poster της καινούριας season αποκλειστικά στους fan! Στην επίσημη fan page sto Facebook έχουν δημιουργήσει ένα photo album με 6 φωτογραφίες, τα πιθανά poster. Και σύμφωνα λοιπόν με τα πόσα "like" και σχόλια έχει κάθε φωτογραφία, θα ανακοινωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου το τελικό επίσημο poster.

Πάρτε μια γεύση και εμπρός όλοι εμείς οι fan να ψιφήσουμε αυτή που μας αρέσει περισσότερο, αν και είναι αρκέτα δύσκολη επιλογή στη fan page του Grey's Anatomy!

Artigos Relacionados

0 comments:

Post a Comment