Pages

Monday 13 September 2010

The Winchesters are back!

O Παράδεισος και η Κόλαση είναι άνω κάτω μετά τα γεγονότα στο τέλος της προηγούμενης season, πράγμα ποθ αναγκάζει τον Sam και τον Dean να συμμαχήσουν ώστε να σταματήσουν δαίμονες και τέρατα που αλλωνίζουν τη χωρίς νόμους και χαοτική γή.Το έπος των αδελφών Winchester συνεχίζεται στις
24 Σεπτεμβρίου και αλλάζει μέρα. Από Πέμπτη μεταφέρεται στην Παρασκευή με τον παλιό του γνώριμο Smallville. 

Επιστροφή στη βάση λοιπόν στην 6η season της σειράς, στα φαντάσματα, στα πνεύματα και ότι άλλο γνωρίσαμε στην δυο πρώτες season. Η σειρά θα εξερευνήσει τη σχέση των αδελφών και κοινώς θα κάνει ένα μικρό reboot.

Το μυαλό πίσω από την σειρά Eric Kripke, μετά από 5 χρόνια (διότι αυτό το χρονοδιάγραμμα είχε στο μυαλό του για τη σειρά. να φτάσει δηλαδή και να τελειώση στις 5 season) παραχωρεί τα ηνία, αλλά όχι την παραγωγή, στα χέρια της μέχρι τώρα Executive Producer Sera Gamble. 

Σαν series regurals επιστρέφουν οι Misha Collins στο ρόλο του Castiel καθώς και ο Jim Beaver στο ρόλο του Bobby. Θα έχουμε επίσης την επιστροφή, για αρκετά επισόδεια, των  Mitch Pileggi στο ρόλο του παππού των Sam  και Dean όπως και του Fredric Lehne στο ρόλο του κιτρινομάτη δαίμονα Azazel.








 


Artigos Relacionados

0 comments:

Post a Comment