Pages

Thursday 29 July 2010

Upcoming Movies - July

Ναι ναι ναι ξέρω τι θα πείτε, ότι τελείωσε ο Ιούλιος και εγώ τώρα θυμήθηκα να γράψω, αλλά τωρα ευκαίρησα οπότε θα έχω έτοιμη πάσα για τις ταινίες Αυγούστου!

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
  • Knight & Day (July 2nd)

Πρωταγωνιστούν: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard, Maggie Grace, Paul Dano
Σκηνοθεσία: Lee Unkrich
Πλοκή: Ο μυστικός πράκτορας Royι γνωρίζεται με τη γοητευτική June στη διάρκεια μιας πτήσης. Ξαφνικά όλα θα αλλάξουν στις ζωές τους, καθώς μέσα από αναπάντεχες καταστάσεις και περιπετειώδεις στιγμές, ο ριψοκίνδυνος Roy θα βρεθεί "μπλεγμένος" στα δίχτυα του έρωτα και η June, αν και γυναίκα της διπλανής πόρτας, θα βιώσει τις πιο περίεργες καταστάσεις της ζωής της.

  • Inception (July 16th)

Πρωταγωνιστούν: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ken Watanabe, Marion Cotillard
Σκηνοθεσία: Christopher Nolan
Πλοκή: Ο Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) είναι ένας επιδέξιος ληστής και ο άσσος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι πάρα πολύ ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Cobb τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Cobb όμως, δέχεται μια πρόταση που μπορεί να τον εξιλεώσει. Μια τελευταία δουλειά που μπορεί να του χαρίσει πίσω τη χαμένη του ζωή αρκεί να καταφέρει το αδύνατο – την απαρχή. O Cobb και η ομάδα του που απαρτίζεται από ειδικούς πρέπει να καταφέρουν το αντίθετο απ' ό,τι έκαναν ως τώρα. Ο στόχος τους πλέον δεν είναι να κλέψουν μια ιδέα, αλλά να καλλιεργήσουν μια καινούργια. Αν τα καταφέρουν, θα σκηνοθετήσουν το τέλειο έγκλημα.
Όμως, κανένας σχεδιασμός δεν είναι αρκετά προσεκτικός ούτε οι ικανότητές τους μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα ξεφύγουν από τον πιο επικίνδυνο εχθρό τους, που δείχνει να μπορεί να προβλέψει κάθε τους κίνησή. Έναν εχθρό που μόνο ο Cobb θα μπορούσε να προβλέψει.


  • The Sorcerer’s Apprentice (July 16th)


Πρωταγωνιστούν: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Monica Bellucci
Σκηνοθεσία: Jon Turteltaub
Πλοκή: Η Walt Disney με παραγωγό τον Jerry Bruckheimer και σκηνοθέτη τον Jon Turteltaub, τους δημιουργούς της ταινίας ‘National Treasure’, παρουσιάζουν την ταινία THE SORCERER'S APPRENTICE – μία πρωτοποριακή και επική κωμική περιπέτειας σχετικά με έναν μάγο και τον άτυχο μαθητευόμενό του που καταλήγουν στο επίκεντρο μια αρχαίας διαμάχης ανάμεσα στις δυνάμεις του καλού και του κακού.
Balthazar Blake
(Nicolas Cage) είναι ένας μάγος αυθεντία στο είδος του! Ζει στο σύγχρονο Manh και προσπαθεί να προστατεύσει την πόλη από την νέμεσις του, τον Maxim Horvath (Alfred Molina). Ο Balthazar όμως δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος γι αυτό και προσλαμβάνει έναν μαθητευόμενο τον Dave Stutler (Jay Baruchel), έναν φαινομενικά καθημερινό νεαρό που επιδεικνύει κρυμμένες δυνατότητες και γίνεται ο προστατευόμενος του. Ο μάγος δίνει στον απρόθυμο συνεργό του ένα δυνατό πρώτο μάθημα για την τέχνη και την επιστήμη της μαγείας, και μαζί, αυτοί οι δύο μάλλον αταίριαστοι συνεργάτες ξεκινούν να σταματήσουν τις δυνάμεις του σκότους. Θα χρειαστεί όλο το κουράγιο που μπορεί να επιστρατεύσει ο Dave για να επιβιώσει από τη δοκιμασία της εκπαίδευσης, να μπορέσει να σώσει την πόλη και να κερδίσει και το κορίτσι!
Enjoy!!!

*LiLiTh*

Artigos Relacionados

0 comments:

Post a Comment