Pages

Friday 2 July 2010

Pirates of the Caribbean 4 - Πρώτες φωτογραφίες!!

Όταν το 2007 είχε βγεί η τελευταία ταινία της μέχρι τότε ακόμα τριλογίας, κηκλοφορούσαν ψίθυροι ότι θα υπάρξει και τέταρτη ταινία. Όλοι όμως από παραγωγή μέχρι ηθοποιούς είχαν διαψεύσει κάτι τέτοιο. Αργότερα είχε ακουστεί ότι θα υπάρξει τέταρτη ταινία χωρίς όμως τον Johnny Depp με το ρόλο του Jack Sparrow. 

Ήρθε όμως ο Σεπτέμβριος του 2008 να ξεδιαλύνει το τοπίο με τις υπογραφές του Johnny Depp να επιβεβαιώσουν τις αρχικές φήμες. Ο τίτλος της τέταρτης ταινίας,
που θα περιστρέφεται γύρω από τον Captain Jack Sparrow και μιας γυναίκας από το παρελθόν του, την οποία θα υποδηθεί η Penelope Cruz και την αναζήτησή του για το Συντριβάνη της Νιότης και σε ότι τραγελαφικό αυτό συνεπάγεται, θα είναι Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Σημαντικές απουσίες είναι αυτές των μέχρι και της τελευταίας ταινίας πρωταγωνιστών Orlando Blood και Keira Knightley.

Μέχρι όμως την στιγμή για τη προβολή της στη μεγάλη οθόνη, ας βολευτούμε με τις φωτογραφίες που σιγά σιγά θα αρχίσουν να κυκλοφορούν του sexy Johnny Depp, στον ρόλο του απίστευτου Jack Sparrow, καθως επίσης θα ανυπομονούμε να δούμε και την Penelope Cruz ως μια sexy πειρατίνα!!!



Artigos Relacionados

0 comments:

Post a Comment