Pages

Friday 2 July 2010

Ο καινούριος Spider-Man!


Και το όνομα αυτού....
Andrew Garfield. Επιλέχθηκε από την παραγωγή της πρώτης τριλογίας του ανθρώπου αράχνης με πρωταγωνιστή τον Tobbey Maguire, ώστε να βοηθήσει στη νέα αρχή που θα γίνει στο franchise της Marvel. 

Ο 26χρονος Αγγλοαμερικάνος, που οι μεγαλύτερες ταινίες του δεν έχουν βγεί ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες , έμαθε τα νέα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τη νέα του ταινία "Never Let Me Go" με συμπρωταγωνίστρια την Keira Knightley.

Επίσης θα πρωταγωνιστίσει μαζί με τον Justin Timberlake και τον Jesse Eisenberg στο επερχόμενο Facebook-drama "The Social Network".

Αρχικά τα σχέδια της Sony ήταν  να δημιουργήσουν το Spider-Man 4, με τους Tobey Maguire και Sam Raimi. Ωστόσο καθυστέρησε η παραγωγή και έτσι το studio αποφάσησε να κάνει reboot και να ξεκινήσει από την αρχή την ιστορία του Peter Parker του δημοφιλούς comic της Μarvel. 

Ο Mark Webb, που επιλέχθηκε από την παραγωγή για να σκηνοθετήση το νέο αυτό ξεκίνημα του αγαπημένου χαραστήρα πολλών, συγκεκριμένα είπε για την επιλογή του νεαρού Garfield: "Αν και το όνομα του σε πολλούς να είναι καινούριο, γι'άυτούς που ξέρουν τη δουλειά του νεαρού ηθοποιού, καταλαβαίνουν τα αξιοσημείωτα ταλέντα του. Έχει ένα σπάνιο συνδιασμό εξυπνάδας, ευφυίας και ανθρωπιάς. Να με θυμηθείται όταν σας λέω ότι θα αγαπήσετε τον Andrew Garfield ως Peter Parker."

Η απόπειρα του Garfield ως τον υπερήρωα Spider-Man θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουλίου 2012 και γυρίσματα για την ταινία ξεκινούν το Δεκέμβριο.

Artigos Relacionados

0 comments:

Post a Comment