Pages

Monday 8 November 2010

UPDATE: There're some new Vamps in town. Twilight Cast - Part I

(Rob και Kristen στη Βραζιλία για τα γυρίσματα) 

Μιας λοιπόν και ξεκίνησαν τα γυρίσματα του τελευταίου μέρους του Twilight Saga είπα να βρούμε ποίοι θα παίξουν τους καινούριους χαρακτήρες που παρουσιάζονται σ'αυτή.















Mackenzie Foy ως Renesmee Cullen: Αααα, μας είναι λιγάκι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτή η γλύκα θα πίνει αίμα.









MyAnna Buring ως Tanya: Το "κεφάλι" τoy Denali coven, ξαδέρφια των Cullen μιας και αυτοί δενπίνουν ανθρώπινο αίμα.ν Νόμιζε ότι αύτη θα ήταν που θα φορούσε το επικό δαχτυλίδι του Edward, πριν εμφανιστεί αυτή η σκύλα η Bella και της πήρε τον άντρα.












Maggie Grace ως Irina: Αδερφή της Tanya. Τα είχε με τον Laurent μέχρι που τον έφαγαν οι λύκοι, κυριολεκτικά!, για να σώσουν τη Bella από τα δόντια του. Και να λοιπόν που ξεκινάει vendetta με τους Cullen που κάνουν παρέα με τους λύκους και προφανώς προστατεύουν τη Bella. Τα κάνει λιγάκι σκατά είναι η αλήθεια.












Casey LaBow ως Kate: H πιο δυνατή από τις τρείς Denali αδερφές. Έχει τη δυνατότητα να σοκάρει με ένα παράξενο ηλεκτρικό ρεύμα στο δέρμα της. Είναι αυτή που βοηθάει τη Bella όταν είναι πλέον vampire να μάθει τη δική της "δύναμη" (όχι δεν θα σας πούμε ποία είναι).













Christian Camargo ως Eleazar: O Ισπανός αρχηγός των Denali που μοίαζει αρκετα στον Carlisle Cullen - συνίθιζε να κάνει παρέα με τους Volturi, δεν τρέφεται με ανθρώπινο αίμα, έχει σύντροφο τη vampire Carmen και παίζει τον μπαμπά σε άλλα vampire (Kate, Tanya, Irina).














Mia Maestro ως Carmen: H μαμά της Denali clan, κάτι σαν την αντίστοιχη  Esme Cullen. Επίσης Ισπανίδα όπως ο σύντροφός της Eleazar.

Artigos Relacionados

1 comments:

Anonymous said...

Pou einai to deutero update Lilith? Deixe mas k alla!!! Perimenoume edw me tis files mou na se diavasoume! Otan megalwsw 8elw na gine kritikos kinimatografou san esena...

25 November 2010 at 23:13

Post a Comment