Pages

Sunday 7 November 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Harry Potter - όσα δεν ξέρατε για τους ηθοποιούς (part 1)

Προς τιμή της τελευταίας βδομάδας πριν την πρεμίερα του πρώτου μέρου του τέλους του Harry Potter αποφάσησα να κάνω μια μικρή έρευνα. Ανακάλυψα πράγματα που ίσως γνωρίζατε και πράγματα που θα σας ξαφνιάσουν. Επειδή το cast  είναι μεγάλο το αφιέρωμα θα κοπει σε parts. Και ας ξεκινήσω με κεντρικό τρίο, Harry, Hermione, Ron.


Daniel Radcliffe a.k.a Harry Potter


*Έχει ονομαστεί ο πιο πλούσιος teenager της Αγγλίας με περιουσία το καταπληκτικό ποσό των 23 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας, αφού υπέγραψε συμβόλαιο 8 εκατομμυρίων για να κλείσει τη συμφωνία της 5ης κατα σειρά ταινίας Harry Potter and the Order of the Phoenix.

*Ο αξιαγάπητος Daniel φημολογείται πως θα λάβει ως αμοιβή 50 εκατομμύρια λίρες για τις δυο τελευταιές ταινίες του franchise, ενώ οι συμπρωταγωνιστές του Emma Watson και Rupert Grint λέγεται θα αμοιφθούν με 10 εκατομμύρια ο καθένας και για τις δύο ταινίες.


*Είναι μεγάλος fan της μουσικής και πιο συγκεκριμένα της rock.


*Παίζει μπάσο (bass guitar)


*To είδωλό του είναι ο συμπρωταγωνιστής του, Gary Oldman.


*Του άρεσε να κάνει φάρσες όταν ήταν μικρός και συγκεκριμένα μια φορά είχε πάρει το κινητό του συμπρωταγωνιστή του Robbie Coltrane και άλλαξε το menu στα τούρκικα.


*Ο ίδιος μαζί με τον Rupert Grint κάποτε έφτιαξαν ένα γήπεδο mini-golf στο set της ταινίας Prisoner of Azkaban, συμπεριλαμβανομένου ενός ανεμόμυλου απο χαρτόκουτα ύψους 1,83.


*Έχει πει πως η ταινία 12 Angry Men (1957) ήταν η πρώτη ασπρόμαυρη ταινία που είδε ποτέ καθώς και η πιο αγαπημένη του.


*Ο Daniel χρειάστηκε να φορέσει καλσόν στα χέρια του κατα τη διάρκεια γυρισμάτων στο Harry Potter and the Golbet of Fire, στην υποβρύχια σκηνή, έτσι ώστε να φαίνονται τα χέρια του σαν ιστός.


*Κατά την παραμονή του στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας December Boys, πολλοί ντόπιοι νόμιζαν ότι ήταν ο Elijah Wood. Αρκετές φορές he played along..


*Έχει ύψος 5' 5½". Επισήμανε πως η μισή ίντσα παίζει σημαντικό ρολο, γιατί είναι ψηλότερος από την Emma Watson μισή ίντσα.


*
Είναι μεγάλος υποστηρικτής της GLBT (gay, lesbian, bisexual and transgender) κοινότητας.

    Emma Watson a.k.a Hermione Granger




    *Αν και είναι γνωστή ως βρετανή ηθοποιός, η Emma γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε στην Οξφόρδη.

    *Οι γονείς της είναι χωρισμένοι. Έχει έναν αδερφό, ένα ετεροθαλή αδερφό και δύο ετεροθαλή αδερφές.


    *Έχει ονομαστεί Highest Grossing Actress της δεκαετίας από το βιβλίο Guiness. Η δουλειά της στον κινηματογράφο έχει αποφέρει πάνω από 5,4 δισ. στο παγκόσμιο box office.


    *Όπως και ο χαρακτήρας της, η Ερμιόνη, έτσι και η Emma είναι φύτουκλας. Το 2006 στις GCSE εξετάσεις της, απέσπασε 8 Α+ και 2 Α.


    *Έχει αναφέρει ότι το modelling είναι μια διέξοδος από το να ταυτοποιηθεί με την Ερμιόνη.


    *Οδηγεί Toyota Prius.


    *Αγαπάει τη Nutella. Πάνω στα πάντα, αλλά πιο πολύ πάνω σε φράουλες.


    *Έχει υπάρξει μαθήτρια τεσσάρων διαφορετικών ειδών χορού: Break-dancing, Body Popping, Street and Modern. Έκανε μαθήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 3ης και 4ης ταινίας. Έχει κερδίσει Ασημένιο Βραβείο (Silver Award) για freestyle dance and street jazz.


    *Πρόσφατα παραδέχθηκε ότι όταν ήταν πιο μικρή της άρεσε πολύ ο συμπρωταγωνιστής της Tom Felton.


    *Για τις περισσότερες δημόσιες εμφανήσεις αρνείται να χρησιμοποιήσει stylist, γιατί πιστεύει ότι σου αφερούν το προσωπικό σου fashion sense. Ωστόσο όταν βγαίνει για ψώνια έχει συχνά μαζί της τη φίλη της Caroline Sieber.


    *Οι παππούδες της έχουν εξωχικό στη South Carolina που συχνά επισκέπτεται.


    *Κάποτε μια φίλη της προσπάθησε να της βάψει τα μαλλιά ροζ. Το χρώμα βγήκε τόσο άθλιο με αποτέλεσμα η Emma να χρειάζεται να λούζει τα μαλλιά της 3 φορες την ημέρα για 3 εβδομάδες.


    *Μιλάει πολύ καλά Γαλλικά και λίγο Γερμανικά και Ιταλικά.


    *Η Emma είναι η σχεδιάστρια του artwork που υπάρχει στο site της.


    Rupert Grint a.k.a Ronald Weasly




    *Παίζει κιθάρα, banjo, and didgeridoo(?).

    *Όπως και ο Ron, έτσι και ο Ruper φοβάται της αράχνες.


    *Όταν ήταν μικρός όνειρο του ήταν να γίνει παγωτατζής. Τώρα έχει αγωράσει ένα βαν παγωτατζίδικο που το οδηγεί.


    *Στην κασέτα για την audition του για το Harry Potter, είχε ντυθεί αντίστοιχα και ράπαρε στοίχους που είχε γράψει μόνος του για να προωθήσει τον εαυτό του ως Ron Weasly.


    *Πέρασε τα μαθήματα οδήγησης το 2006, μετά από 2 προσπάθειες.


    *Αποκάλυψε σε μια συνέντευξή του ότι η πρώτη ταινία είχε δύο versions: Αγγλική και Αμερικάνικη. Κάποιες σκηνές έπρεπε να τις γυρίσουν διπλές για διαφορετικά κοινά λέγοντας "Sorcerer's stone" για την Αμερικάνικη version, και "Philosopher's stone" για την Αγγλική.


    *Πρίν το επίφοβο φιλί με την Emma Watson, είπε ότι έφερνε στο πλατώ σταυρόλεξα για να τα συμπληρώνουν μαζί με την Emma μεταξύ λήψεων. Όλως παραδόξως το ίσιο έκανε και με την Kimberley Nixon όταν γύριζαν μαζί την ταινία Cherrybomb.


    *Αγαπημένη του pizza είναι η Hawaiian γιατί λέει είναι χορταστική και γρήγορη να τη μαγειρέψεις η να τη ζεστάνεις, ή μπορεί απλά να την παραγγείλει όταν βαριέται να μαγειρεύει.


    *Το girl fashion trend που τον μπερδεύει πιο πολύ είναι τα leggings. Τα θεωρεί τρελά και αναφέρει ότι οι τρείς αδερφές του τα φοράνε σε έντονα χρώματα.


    *Είναι μανιώδεις παίχτης του γκολφ.



    *Ισχυρίζεται ότι δεν είναι ενάντια στην ιδέα του να βγεί με fan...!!!

    *Αγόρασε σπίτι για τους γονείς/οικογένεια του μετά τη δεύτερη ταινία Harry Potter.


    *Κάποτε είπε: "Η Emma είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα. Όσο για τον ποιος είναι πιο καψούρης μαζί της - εγώ η ο Radcliffe - θα προτιμούσα να μην αναφέρω."


      Μερικά τα ξέρατε ήδη αν είσαστε fan, άλλα τα ξετρύπωσα και σας τα παρουσίασα. Τι άποψη έχετε για τα παιδιά με τα οποία μεγαλώσαμε μαζί;  Hit the comments...


      Next: Tom Felton a.k.a Draco Malfoy, Ralph Fiennes a.k.a Lord Voldemort, Alan Rickman a.k.a Professor Severus Snape

      Artigos Relacionados

      0 comments:

      Post a Comment