Pages

Tuesday 22 June 2010

Upcoming Movies - June

Έχουμε μπεί για τα καλά στο καλοκαίρι πλέον και αν και άργησα λιγάκι θα σας ενημερώσω για τις ταινίες που είτε έχουν ήδη βγεί είτε τώρα θα βγούν στις κινηματογραφικές αίθουσες για τον μήνα Ιούνιο.

Ας ξεκινήσουμε...

  • Killers (June 4th) 
Πρωταγωνιστούν : Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Catherine O’Hara, Tom Selleck
Σκηνοθεσία : Robert Luketic (Monster in Law, Legally Blonde, 21)
Plot : Η Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) είναι σίγουρη ότι δεν θα ξανά ερωτευτεί ποτέ. Μετά τον πρόσφατο και ξαφνικό χωρισμό της, έχει πάρει απόφαση ότι αυτό το κεφάλαιο της ζωής της έχει κλείσει. Όταν, όμως, απρόθυμα θ’ ακολουθήσει τους γονείς της σ’ ένα ταξίδι στη γαλλική Ριβιέρα, η Jen θα γνωρίσει εκεί τον άντρα των ονείρων της, τον όμορφο και γοητευτικό Spencer Aimes (Ashton Kutcher). Τρία χρόνια αργότερα, το φαινομενικά ανέφικτο όνειρο της Jen έχει γίνει πραγματικότητα: εκείνη κι ο Spencer είναι πλέον νεόνυμφοι και ζουν την ιδανική ζωή. Τουλάχιστον, μέχρι τη μέρα μετά τα τριακοστά γενέθλια του Spencer, όταν οι σφαίρες αρχίζουν να πέφτουν σαν βροχή. Στην κυριολεξία.
Όπως φαίνεται, ο Spencer δεν μπήκε ποτέ στον κόπο ν’ αναφέρει στην Jen ότι είναι, επίσης, ένας διεθνής υπερκατάσκοπος και τώρα ο τέλειος κόσμος της έχει έρθει τα πάνω-κάτω. Καθώς έρχεται αντιμέτωπη με το γεγονός ότι ο άντρας της είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος, η Jen είναι αποφασισμένη ν’ ανακαλύψει ποια άλλα μυστικά μπορεί να της έχει αποκρύψει ο Spencer. Ταυτόχρονα προσπαθεί να γλυτώσει από τις σφαίρες, να κρατήσει τα προσχήματα με τους γείτονες, να χειριστεί τα πεθερικά της…και να ξαναβρεί τη χαμένη της εμπιστοσύνη.
Μια γεμάτη δράση, ξεκαρδιστική κωμική περιπέτεια για τον απρόσμενο έρωτα, το γάμο και όλα τα απαραίτητα…πολεμοφόδια!




  • The A Team (June 11th)
Πρωταγωνιστούν: Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copley, ‘Rampage’ Jackson, Jessica Biel
Σκηνοθεσία: Joe Carnahan ( Smokin' Aces)
Plot: Ο Joe Carhnahan, σκηνοθέτης των ταινιών "Narc" και "Smokin' Aces", επιστρέφει με μια περιπέτεια γεμάτη δράση και χιούμορ, βασισμένη στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του 1983. Στην παραγωγή φιγουράρουν τα ονόματα των Ridley και Tony Scott, ενώ πρωταγωνιστούν ο Bradley Cooper ("The Hangover") και ο Liam Neeson ("Batman Begins").
Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα του John "Hannibal" Smith και της δραστήριας ομάδας του, που απαρτίζεται από πρώην στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων. Τα μέλη της θρυλικής A-Team επανέρχονται στην ενεργό δράση, όταν κατηγορούνται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν. 



  • Get Him to the Greek (June 11th)
Πρωταγωνιστούν: Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Sean Combs, Elisabeth Moss 
Σκηνοθεσία: Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall)
Plot:  Στη λογική της σχολής του Chicago (που έχει εισαγάγει ο Mr Comedy Judd Apatow δημιουργός των ταινιών The 40-Year-Old-Virgin και Knocked Up), έρχεται μια νέα, απόλυτα σπαρταριστή κωμωδία καταστάσεων με πρωταγωνιστές έναν αυτοκαταστροφικό ροκ σταρ κι έναν ταλαίπωρο μάνατζερ...
Ένας φιλόδοξος νεαρός, στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας, αναλαμβάνει την πρώτη του δύσκολη αποστολή: να συνοδεύσει έναν ατίθασο, αυτοκαταστροφικό κι αλαζόνα ροκ σταρ που είναι απόλυτα βυθισμένος στο ποτό, τα ναρκωτικά και τις κραιπάλες, μετά τον πρόσφατο άσχημο χωρισμό του από τη γυναίκα του, στο Greek Theatre του Los Angeles όπου θα λάβει χώρα η πρώτη συναυλία της περιοδείας επανόδου του. Με την απειλή του αυταρχικού αφεντικού του να κρέμεται από πάνω του προκειμένου να φροντίσει ώστε να μην πάθει τίποτα ο διάσημος τραγουδιστής μέχρι να φτάσει έγκαιρα στο Los Angeles για τη συναυλία, ο εκπρόσωπος της δισκογραφικής καταλήγει να του κάνει όλα τα χατίρια, υπομένοντας στωικά κάθε είδους βασανιστήρια...
 
  • Toy Story 3 (June 18th)

Πρωταγωνιστούν: Tom Hanks, Tim Allen, Michael Keaton, Whoopi Goldberg, Timothy Dalton
Σκηνοθεσία: Lee Unkrich (Toy Story 2, Finding Nemo, Monster Inc.)
Plot: Οι δημιουργοί των λατρεμένων ταινιών ‘Toy Story’, ξανανοίγουν το κουτί με τα παιχνίδια και φέρνουν κοντά μας τον υπέροχο κόσμο της πιο αγαπημένης παρέας των παιχνιδιών.
Καθώς ο Andy ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Buzz, ο Woody και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους… Στο ‘Toy Story 3’ τα παιχνίδια θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασυγκράτητα νήπια που ανυπομονούν να βάλουν το μικρά, βρώμικα χεράκια τους στα καινούργια τους παιχνίδια. Επικρατεί πανδαιμόνιο καθώς τα παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα και «κανένα παιχνίδι να μην μείνει πίσω».Την ίδια στιγμή, η Barbie έρχεται πρόσωπο με πλαστικό πρόσωπο με τον Κen (ναι, αυτόν τον Κen)! 
 

  • Grown Ups (June 25th)

Πρωταγωνιστούν: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade
Σκηνοθεσία: Dennis Dugan (I now Pronounce you Chuck and Larry, You Don't Mess with the Zohan)
Plot: Πέντε κολλητοί από το γυμνάσιο (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider and David Spade) συναντιούντε μετά από 30 χρόνια στην κηδεία του παλιού τους προπονητή basket και έτσι αποφασίζουν να περάσουν, μαζί με τις οικογένειές τους, το σαββατοκύριακο του Independance Day στο σπιτάκι που είχαν πανηγυρίσει  τον πρωτάθλητα που είχαν τότε κερδίσει.



  • The Twilight Saga: Eclipse (June 29th)
Πρωταγωνιστούν: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Green, Bryce Dallas Howard
Σκηνοθεσία: David Slade (30 Days of Night)
Plot: Στο “Eclipse”, η Bella βρίσκεται ξανά περικυκλωμένη από τον κίνδυνο μετά από μια σειρά μυστηριωδών φόνων στο Seattle και ενώ η Victoria συνεχίζει την αναζήτησή της για εκδίκηση. Στο μεταξύ, αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτά της για τον Edward και τη φιλία της με τον Jacob, γνωρίζοντας πως η απόφασή της μπορεί να πυροδοτήσει την αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε vampires και werewolves. 
 
Enjoy!!!! 
Coming Soon: July.

*LiLiTh*

Artigos Relacionados

0 comments:

Post a Comment