Pages

Thursday 10 June 2010

Coming Soon CW: Hellcats!

Βρήκα λοιπόν χρόνο να κάνω ένα μικρό research για τις καινούριες σειρές της ερχόμενης σαιζόν και ας ξεκινήσω με το Hellcats.
Έχει να κάνει με cheerleader! 3 γνωστές μορφές και 2 μάλιστα από παρόμοιο series το One Tree Hill. Χτυπητό όνομα η Ashley Tisdale σε δεύτερο ρόλο. Στα credits της παραγωγής και ο Tom Welling γνωστός σε όλους από το Smallville.

Το Hellcats αναφέρεται στην ιστορία της Marti, pre-law φοιτήτρια που κάθε άλλο παρά cheerleader την χαρακτηρίζεις. Αλλά όταν λόγω budget και μίας αδιάφορης μητέρας μένει χωρίς υποτροφία καταλήγει να συμμετέχει στην άκρως ανταγωνιστική cheerleading squad του πανεπιστιμίου. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους
  • Alyson Michalka: στο ρόλο της Marti Perkins, περιγράφεται ως "wicked-smart" από το Memphis, που αναγκάζεται να συμμετάσχει στην cheerleading ομάδα για τα τελειώσει το πτυχίο της.
  • Ashley Tisdale( High School Musical):  στο ρόλο της Savannah Monroe αρχηγού της ομάδας των Hellcats. Περιγράφεται ως ζωηρή και μικροσκοπική αλλά με δυναμικότητα, που στην αρχή δημιουργεί εντάσεις με την Marti, αλλά γρήγορα συνειδητοποιεί ότι είναι θεόσταλτη και ότι με τη βοήθειά της μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα.
  • Matt Barr (pshyco Derek One Tree Hill)στο ρόλο του Dan Patch κολλητού της Marti. Μοιράζονται έναν πλατονικό δεσμό αλλά στην πραγματικότητα έχει ένα crush on her.
  • Robbie Jones(Quentin Fields One Tree Hill):  στο ρόλο του Lewis Flynn, "βάση" των Hellcats. Χαλαρός, άνετος και αγαπά τη δράση. Πήρε μέρος στις Hellcats σε Θάρρος ή Αλήθεια από τους κολλητούς του, αλλά μετά κόλλησε. Είχε μικρή σχέση με την Alice αλλά μετά τον ερχομό της Marti αναπτύσει μεγάλο και φανερό ενδοιαφέρον γι'αυτή.
  • Heather Hemmens: υποδείεται την Alice Verdura. Co-captain στις Hellcats. Perigr;afetai ως επικίνδυνα ναρκισσιστική, απίστεθτα όμορφη, με μια δροσιά από New York. Βρήσκεται εκτός ομάδας λόγω τραυματισμού και δεν είναι πολύ θερμή στο η Marti να ενταχθεί στις Hellcats.
  • Elena Esovolova: υποδείεται τη Patty 'The Wedge' Wedgerman. Δυναμική, πρόσχαρη με μια δόση αθηροστομίας. Είναι η "βάση" των Hellcats και βράχος στήριξης όταν όλα της γύρω καταρέουν.
Αρκετά φρέσκο και θα χαλαρώσει λιγάκι το κλίμα δράματος που τριγυρνάει το CW τα τελευταία χρόνια. Δειτε τα trailer και το sneak peak και οι απόψεις δικές σας.








Artigos Relacionados

0 comments:

Post a Comment