Pages

Thursday 3 June 2010

REVIEW: Sex and the City 2: No Sex, not in the City definitely NOT GOOD!

Όλοι είμαστε γνώριμοι με το Sex and the City. Τέσσερες φίλες ζουν στην καρδιά της πανέμορφης Νέας Υόρκης. Σειρά του HBO που διήρκησε 6 χρόνια και περιελάμβανε τα πάντα από φιλίες, επαγγελματικά, σχέσεις, απιστίες, γάμους, παιδιά και πάνω απ' όλα πολύ πολύ sex! Μετά το τέλος της σειράς δεν μπορελις να πείς ότι υπήρξε σιγή διότι παντού κυκλοφορούσαν φήμες για επικείμενη ταινία. Πέρασε λίγος καιρός και η ταινία ήρθε. Και πέρασε και άλλος λίγος χρόνος (2 χρόνια περίπου) και ήρθε και δεύτερη. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!
2 χρόνια μετά η Carrie είναι ακόμα παντρεμένη με τον Big και ζεί μες στην καλοπέραση. Αυτός θέλει απλά να αράξει στον καναπέ και να χαλαρώσει, αφήνοντας την Carrie να αναζητά αυτό το "sparkle" της παλιάς καλής εποχής. "Sparkle" δεν λείπει όμως μόνο από την Carrie, αλλά και από την ίδια την ταινία. Το SATC πάντα είχε να κάνει με τα καμώματα του έρωτα και της ζωής. Πράγμα που δεν είδαμε!  Όταν το σκηνικό μεταφέρεται στη Μεση Ανατολή εκτός του ότι αμέσως αμέσως χάνει το δεύτερο κομμάτι του τίτλου του, χάνει επίσης τη μοναδικότητα που ανέκαθεν είχαν οι διάλογοι του, την αυθεντικότητα που τους διέκρινε και έκανε εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο να έχουν ώς πρώτυπά τους αυτές τις 4 "ηρωήδες".

Στη Μέση Ανατολή μένει μόνο η χλίδα που είχε το αυθεντικό SATC και μαζί με τα τοπία, τα παράλογα σύνολα (12ποντα και βάλε πάνω σε καμήλες!) και το να προκαλούν τους ντόπιους οδήγησε σε ένα φιάσκο που καθόλου δεν θυμίζει την glamourια(!!!) του άλλωτε ώραιου concept.

Η αλήθεια είναι ότι πάντα έβρησκα την Carrie εκνευριστική και ποτέ δεν τη θεοποίησα όπως κάνανε αυτά τα εκατομμύρια γυναικών που προανέφερα. Δεν ξέρω αν έφταιξε η σκηνοθεσία, το σενάριο, το "mid-wife crisis" όπως είπε η ίδια η Carrie ή  η Sarah Jessica Parker αλλά η Carrie του SATC2 ήταν ενοχλητικά εκνευριστική!!!

Η πιο αληθινή και απίστευτα καλογραμμένη σκηνή, με την απαραίτητη δόση γέλιου είναι αυτή, όταν μια υπερβολικά καταπιεσμένη Charlotte ανοίγεται στη Miranda για το να είναι μαμά.! Μια ματιά σε εκείνο το παλιό καλό SATC, αλλά κράτησε τόσο λίγο που δεν κατάφερε να σώσει αυτό το ναυάγιο.

Μια ανύπαρκτη πλοκή, χωρίς δράμα, χωρίς SEX και χωρίς New York City που κράτησε παραπάνω απ'οτι έπρεπε. Μια ταινία που όσοι έκαναν το λάθος να δουν στο cinema (όχι die-hard fans) κλαίνε αυτή τη στιγμή τα λεφτά τους.


Συμβουλή? ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ!!!






Βαθμολογία:  3,5/10

Artigos Relacionados

1 comments:

**Isabella** said...

Egrapses pali!!!!Ti malakia tainia!!!!

3 June 2010 at 08:45

Post a Comment