Pages

Friday 8 October 2010

OTH welcomes back....

Πόλυ πίκρα πριν 2 χρόνια, όταν ανακοινώθηκε ότι η 6η season θα ήταν και η τελευταία τους Leyton. Αλλά και τι άλλο είχαν να μας πούν; Όχι μόνο αυτοί αλλά γενικά το One Tree Hill; Fan της σειράς χρόνια και μάλιστα die hard αλλά ήμουν της άποψης ότι όπως κλείσανε την 6η season  ήταν ιδανικό για όλους τους χαρακτήρες.  Δεν λέω αν μου λέγανε ότι όντως σταματούσε θα στενοχωρίομουν, αλλά έτσι όπως το συνέχισαν κάθε άλλο παρά το One Tree Hill που όλοι αγαπήσαμε ήταν! 

Συνέχισε λοιπόν χωρίς τον πρωταγωνιστή (Lucas) πάνω στον οποίο βασιζόταν όλη η σειρά, τουλάχιστον έτσι ξεκίνησε. Φτάσαμε λοιπόν στην 8η season και  μαθαίνουμε ότι μετά από 2 χρόνια επιστρέφουν οι Chad Michael Murray  και Hilarie Burton στους ρόλους που τους αναδείξανε, Lucas Scott και Peyton Sawyer. Αρχικά όταν η σειρά είχε εγκρηθεί για 8η season, η επιστροφή τους ήταν να γίνει στο διπλό επισόδειο για το γάμο της Brooke. Ωστόσο για τη σειρά ζητήθηκαν extra 6 επισόδεια. Και σύμφωνα με τον δημιουργό Mark Schwahn ίσως να τους δούμε αργότερα στη season.

Όλα καλά, όλα ωραία αλλά γιατί η επιστροφή τους μου μυρίζει τέλος; Αν και αυτό είναι κάτι που γνωρίζαμε από πέρυσι που προσπαθούσαμε για την ανανέωση, που ήρθε τελικά στο παραπέντε. Όπως και να έχουν τα πράγματα η απουσία τους ήταν φανερή στην προηγούμενη season καθώς και στην τρέχουσα και θα κάνει καλό. 

Οπότε Welcome back Leyton! We missed you!!!!

Artigos Relacionados

1 comments:

Anonymous said...

Pou einai? Den tous exw dei akoma! Keep us posted Lilith!

25 November 2010 at 23:16

Post a Comment