Pages

Saturday 9 October 2010

Harry Potter coming NOT in 3D!


Δεν έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από τη στιγμή που η Warner Bros. εξέδωσε ανακοίνωση ότι το πρώτο μέρος του πολυαναμενόμενου φινάλε του ενήλικου πια μάγου Harry Potter δεν θα βγεί στις αίθουσες σε 3D.O λόγος οφείλεται στην καθυστέρηση του post-production και τη μετατροπή της ταινίας σε 3D. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι παρόλο τις προσπάθειες της παραγωγής, δεν έχουν καταφέρει να μετατρέψουν ολόκληρη την ταινία και δεν θέλουν να καθυστερίσουν την προβολή λέγοντας ότι ξέρουν πόσο πολύ περιμένουν οι fan να δουν την αρχή του τέλους αυτού του μαγικού έπους καθώς και δεν θέλουν να τους απογοητεύσουν με κάτι λιρότερο από ένα άψογο 3D.

Οπότε η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά στις 19 Νοεμβρίου και η ταινία θα διανομηθεί σε κινηματογράφους σε 2D και 2D IMAX. Όσο αναφορά το δεύτερο μέρος του επικού τέλους, πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου 2011 και θα προβληθεί σε 2D, 3D και 3D IMAX.
Μέχρι τότε enjoy τα καινούρια banners και posters. Και μη ξεχνάτε: 19 Νοεμβρίου όλοι στους κινηματογράφους για να αποχαιρετήσουμε τον Μάγο με τον οποίο μεγαλώσαμε...







 






 

Artigos Relacionados

0 comments:

Post a Comment